LogoExperza.svg

Ons team

Sylvie.jpg

Sylvie Anraed

Zaakvoerder

Patrick.jpg

Patrick Lefevere

Mede-oprichter

Tracey.jpg

Tracey Debruyne

Back Office Manager

Charlotte.jpg

Charlotte Vandenbogaerde

Consulent Tielt

Experza_21b.jpg

Jacintha Harinck

Consulent Tielt

Dorothy.jpg

Dorothy Meheus

Consulent Waregem

Audrey.jpg

Audrey Vermeulen

Consulent Waregem

LisaVanMaele.jpg

Lisa Van Maele

Consulent Waregem

Jolien.jpg

Jolien Roose

Consulent Roeselare

Onze troeven

Korte reactietijd

Hoe sneller een vacature ingevuld, hoe beter.
Maar wij zoeken een job of bedrijf dat echt bij jou past.

Kwaliteit van dienstverlening

Door een direct contact zorgt ons team voor de precieze behoeftes van de opdrachtgever en selecteren we de juiste werknemer. Door ervaring kunnen wij snel de reële noden van de klant en sollicitant inschatten. Alle werkzoekende zijn grondig geselecteerd door Experza op basis van vakcompetentie, beroepsernst en sociale vaardigheden.

Advies en begeleiding van A tot Z

Onze uitzendkrachten zijn méér dan pionnetjes in een commercieel raderwerk. Respect voor mensen betekent ook dat je hen evalueert en begeleidt. Naar onze opdrachtgevers toe vertaalt zich dit in realistische adviezen. Een witte raaf is zeldzaam, dus wij hebben competente medewerkers die kunnen doorgroeien.

Flexibiliteit

Onze organisatie en team staat volledig ten dienste van onze klanten. Daarom hebben we 3 kantoren; Tielt, Waregem en Construct Roeselare. Time is money, dus indien een bedrijfsleider op zaterdag merkt dat er voor de komende week extra personeel nodig is, kan hij ook op zaterdagvoormiddag bij ons terecht.

Prijs-kwaliteit

In België zijn de loonkosten extreem hoog. Personeel inzetten betekent een flinke kostenpost in een bedrijf. Boodschap is dus dat de juiste man/vrouw op de juiste plaats terecht komt. Door beroep te doen op de diensten van Experza kan het bedrijf permanent een evaluatie maken van de prestaties van de werknemer. Indien nodig voorzien we vervanging zonder de eigen loonadministratie zelf te belasten.

Jouw kwaliteiten

En uiteraard... Dankzij jouw inschrijving bij Experza, kunnen we beroep doen op jouw inzet en kwaliteiten.